Menu

Musikk og konserter

I denne artikkelen skal vi snakke om glede rundt musikk og opplevelsen av å dra på konsert for å se sitt yndlingsband fremføre live! Dersom du har vært påkonsert før så vet du sikkert at når dagen nærmer seg så kjenner man på spenningen. Som det står i denne artikkelen som vi har lenket til så kan det være lurt å være forberedt i god tid slik at man unngår å stresse, siden dette skal være en dag der man skal slå seg løs og ha det gøy.

Musikk

Musikk generelt er noe som påvirker oss på alle slags måter. Forskjellig musikk har forskjellig effekt. Dersom man trener så merker man kanskje at man blir mer gira av å høre på musikk som inspirerer til høyere intensitet, kanskje metal eller hip-hop. Dersom man for eksempel vil slappe av, eller drive med yoga så fins det også instrumental musikk som hjelper deg med det. Poenget er at vi er skapninger som i stor grad blir styrt av følelser, og musikk kan endre følelsene våre og hvordan vi har det både fysisk og psykisk. Uansett hvilken sjanger som er din favoritt så finnes det sannsynligvis konserter der de blir fremført live. Det er selvfølgelig ikke all musikk som høres like bra ut, men dette er noe vi kan undersøke nærmere gjennom for eksempel å se på tilbakemeldinger for hver enkelt artist eller band.

Konserter

Nylig så var Elton John i Norge på turne, og dersom man skulle vurdere om det var verdt det å dra på konserten så kan man sjekke hvordan anmeldelsene fra forrige gang så ut. Dette kan gi det et anslag for om det er verdt å bruke pengene sine eller ikke. Husk også at noen av disse stjernene tar ganske gode penger for billetter og noen ganger kan det være lurt å ta opp et forbrukslån for å dekke kostnadene for mat, reise, billetter og muligens drikke også.

Hva skjer fremover?

Dersom du har lyst å se på hva som er tilgjengelig av konserter fremover så er det bare å sjekke listene på Internett. Det kan også være veldig lurt å planlegge på forhånd som sagt, ikke bare til selve dagen konserten er, men også til hvilken konsert vi har lyst å dra på. Dersom du har et yndlingsband eller artist som du virkelig har lyst til å se, så kan du for eksempel kontinuerlig holde deg oppdatert på det for å sjekke om de tilfeldigvis har en konsert i nærheten av deg. Du kan også begynne å spare penger til utgiftene tidlig dersom du har lyst å slå på stortrommen og virkelig gjøre en kveld/helg ut av det. Dersom du skal på en konsert som er kjent for å spille høy musikk så kan det være lurt å ta med ørepropper også, for å ikke skade hørselen altfor mye!