Menu

Hvorfor du trenger mobildeksel når du er på konsert

Mange ser ikke helt poenget med mobildeksel, og foretrekker å heller spare litt penger og la telefonen være uten mobildeksel. Dette begrunnes med at de enten tar så godt vare på den og aldri mister telefonen, eller at den er såpass gammel at det ikke er så farlig at den blir ødelagt. Likevel er ikke en konsert omgitt av folk stedet du ønsker at telefonen din skal kapitulere, så her får du grunnene til at du uansett bør ha mobildeksel når du skal på konsert.

Lavere risiko for at telefonen knuser

Mange argumenterer for at de ikke trenger deksel siden de har en gammel telefon. De ser for eksempel ikke poenget med deksel til iphone 7. Likevel, om ikke gammel telefon betyr mursteintelefon fra Nokia, så knuser også eldre telefoner utrolig lett. På konsert er det utrolig mange mennesker, det er trangt, og mange føtter som blir presset frem og tilbake, og havner telefonen din der er det over og ut. Synd nå om du har billetten din hjem på telefonen.

Uten deksel er telefonen også ofte glatt å holde i, i tillegg til at den er tynn. Dette gjør den enda lettere å stjele, for siden den glir såpass lett og i tillegg er så tynn at du ikke legger særlig merke til den i utgangspunktet, er det ingen sak for en tyv å nappe den fra lomma di. Med et mobildeksel derimot, vil ofte mobilen gli dårligere, i tillegg til at den vil ta mer plass, og du vil derfor legge mer merke til den.

Det er altså omtrent alfa og omega å ha et mobildeksel på telefonen din om du skal ha den med på konsert. Uansett hvor flink du er til å passe på den, eller hvor gammel den er, så vil mobildekselet kunne bidra til at du unngår kjipe situasjoner, og kan fokusere på å nyte konserten.