Menu

Jippi! Jeg skal på konsert!

Den følelsen! Den følelsen når du har kjøpt konsertbilletter til en av favorittgruppen dine, og bare kan begynne å glede deg selv om det kanskje er flere måneder til konserten faktisk finner sted. Det kribler i magen, og du har grunn til å smile litt ekstra den dagen. Jo mer konserten nærmer seg, og anmeldelser fra turneen begynner å komme i avisene, jo mer gleder du deg. Du søker på nettet både for å se og høre klipp fra konsertene som har vært, men også for å friske opp minnet om sangtekstene slik at du kan være med på allsang når det er din tur til være blant publikum.

Hva skal jeg ha på meg?

En konsert er en perfekt arena for å slå seg litt løs i klesveien. Hvis du vil ta den helt ut, kan du til og med ta på seg et halloween kostyme, men selv om du ikke vil ta det så langt, er det mange måter å bli litt ekstra kul på. En hatt kan for eksempel være en detalj som du ellers ikke får brukt så ofte. Hvis du har bandskjorte, er dette en sikkert vinner sammen med jeans. Det finnes bare én regel for hva du kan ta på deg på konsert, og det er at det skal være plagg som er lette å ta av for å gå på festival-do. Jumpsuit er med andre ord ikke en god idé på konsert. Sist men ikke minst: husk at du skal stå der lenge, så ta på komfortable sko! Da er det perfekt at joggesko er noe av det hotteste du kan ha på beina denne sesongen.

På konsertdagen

Når du skal på konsert med favorittbandet, er det viktig å være godt forberedt. Det aller beste er å ta fri hele eller halve dagen fra jobb, slik at du får gjort deg klar i fred og ro, uten å stresse. Aller viktigst er å være ute i god tid. Det kan fort bli trangt om plassen på kollektivtransporten disse dagene, og det siste du vil er å komme for sent til konserten. Dra derfor litt ekstra tidlig og skaff deg samtidig en plass fremme ved scenen, slik at du kommer så nært som mulig og ser idolene dine skikkelig. Det er også her de andre som er superfan oppholder seg, og her kan du synge og danse som en galning. Husk: det er godt med et par øl for å komme i stemning, men trangt å komme seg til et toalett, så ikke drikk for mye. Ikke vil du miste tid av konserten med å gå på do, og ta hensyn til at det ikke er behagelig for andre å stå sammen med en overstadig beruset person.

Da gjenstår det bare å ønske deg god fornøyelse på konserten!