Menu

Slik kan du dra på festivaler hvert år

Er du en av dem som bare elsker festivaler men aldri ser ut til å ha penger til å dra? Som alltid må komme med en unnskyldning og se de andre reise av gårde til det store utland? Kjip situasjon, men slik trenger det ikke å være-

Kanskje sitter du akkurat nå og ser på en festival oversikt for det kommende og neste år. Drømmene forblir drømmer om du ikke foretar deg noe. Det er ikke alltid løsningen er studier eller jobb. La oss se hvordan du kan få det til helt gratis.

Låne penger

Det er vel ikke ofte du har hørt noen si at du bør låne penger for neste års festivaler. Men vi mener du kan dra nytte av dette geniale konseptet. Det hadde vært enkelt om lånet var gratis, men slik er det ikke. Men med penger så har du plutselig større handlerom. Du må skape noe som gir større avkastning enn prisen på lånet. La oss du låner 50.000 kroner i 3 år for prisen av 10% rente.

Selv om ikke dette er en helt nøyaktig utregning, så vil du fort skjønne prinsippet:

  • 50.000kroner
  • 36 måneder
  • 10% rente
  • Ikke glem gebyrene!

Så i prinsippet koster dette lånet deg rundt 140 kroner per måned (5000kr/36 mnd.) og med gebyrer blir summen kanskje 200 kroner/mnd. I tillegg skal du betale avdragene som blir ca. 1400 kroner. Alt du må gjøre er å skape noe som er verdt mer enn 1600 kroner /mnd.

Kan du bruke noe av lånet

Du kan kanskje skape deg inntekt som gjenskapes om og om igjen med disse pengene. La oss si du kjøpte deg en skikkelig god PC eller laptop. Du kunne begynne å skrive artikler eller designe nettsider. Kanskje du kan skrive omtaler om ulike festivaler du har vært på eller drømmer om.

Sett av på en drømmereise-konto

Litt av lånet setter du av til sparing. La det være en konto du glemmer litt at du har. Sett derfor et fast trekk på kontoen din, slik at du når tiden nærmer seg kan gå inn å sjekke saldo. 1250 kroner fra august til juni neste år vil gi 12.500 kroner ekstra å rutte med. Og snart er lånet ditt halvveis nedbetalt.

Legg inn 200 kroner ekstra til nedbetaling, og så vil det gå enda fortere å betale ned lånet. Ikke bare på grunn av at du betaler inn mer hver måned, men også fordi renta synker. Har du sjekket alle festivalene til sommeren?