Menu

Konsert og mote går hånd i hånd

Etter mange måneder med koronastengt, er det utrolig herlig å endelig kunne dra på konsert igjen. Mange drømmer også om en fullskala festivalsesong sommeren 2022, og har allerede begynt å tenke på hva man skal på seg.

For det er nemlig sånn at musikk og mote går hånd i hånd, og for mange er det å velge antrekk til konserten, eller festivalen, halve gleden ved arrangementet.

Det store spørsmålet: Hva skal man ha på seg?

Det store spørsmålet er selvsagt hva man skal ha på seg. Det man bør tenke på er hva slags konsert man skal på, man kler seg f.eks. annerledes på en rockekonsert enn en konsert med Justin Bieber. Hvis man skal på festival bør man også tenker over værmeldingen, og er man usikker så er det greit å huske på at lag-på-lag-trenden sjelden slår feil.

Det viktigste tipset er likevel at du bør kle deg i noe du føler det komfortabel i. Husk gjerne at du skal stå i flere timer, kanskje du skal danse litt, og det er viktig å føle seg både komfortabel og fin.

Finn inspirasjon hos kjendiser

Hvis du fortsatt er usikker på hva du skal kle deg i, kan du finne inspirasjon hos kjendiser og påvirkere. Som både artist og kjendis er Charlotte Thorstvedt over gjennomsnittet glad i mote, og hun har en kul stil som mange vil like. Charlotte kler seg litt rocka, men er samtidig feminin.

Et annet ikon du kan finne inspirasjon hos er selveste Kate Moss, hun har nemlig gjestet utallige festivaler og konserter opp igjennom årene. Mange store designere har også lagt sin elsk på henne.

Finn inspirasjon blant gatemote

Hvis kjendiser ikke helt er din greie, kan gatemote være en bedre inspirasjonskilde. I Norge har vi en helt ny motefestival som heter Oslo Fushion og hvis du ser på bildene fra dette eventet vil du garantert finne mye inspirasjon. Og husk – bildene fra utsiden av catwalken byr på like mye inspirasjon, om ikke mer, enn selve moteshowet.

Finn inspirasjon i nettbutikker

De siste årene har flere og flere nettbutikker kommet på banen i Norge, og mange av dem byr på utrolige fine bilder som viser frem ulike stiler og trender som det er lett å la se inspirere av.

Det er for eksempel massevis av inspirasjon på https://www.na-kd.com/no som er en nettbutikk norske influensere elsker å shoppe i. Kanskje det også er din nye favorittbutikk? Det som er bra med å handle på nett er du kan prøve mange kule antrekk hjemme i din egen stue, for så å sende tilbake de du ikke liker så godt. På den måten er du sikret det perfekte konsertantrekket!