Menu

Hvor finner jeg oversikt over konserter?

Avhengig av hva slags konserter du er på jakt etter, finnes det en rekke ulike steder du kan se etter dem. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan gjøre dette.

Følg favorittene dine

Det er ofte sånn at en rekke artister og band har nyhetsbrev som du kan følge med på. Dette gjør at du enkelt kan finne ut av om de kommer til et konsertsted nær deg. I tillegg kan du følge dem på sosiale medier noe som gjør at du får et ekstra godt innblikk i hva de holder på med for tiden.

Har du kanskje lyst til å vite setlista til artisten din? Da anbefaler vi deg denne nettsiden. Der kan du finne setlister til en rekke konserter. Kanskje du har lyst til å leve deg tilbake til en konsert du var på for lenge siden? Da kan du finne den der.

Følg konsertarenaer

Hvis det er et konsertsted eller en arena du generelt har god erfaring med, så anbefaler vi deg å følge dette stedet. Det kan være at du oppdager artister som du kan få et godt forhold til i framtiden. Hvis du bor i en større by så anbefaler vi deg å sjekke ulike arenaer for hva de har å tilby. Det er ofte mer enn du tror.

Visste du forresten at Ed Sheeran tidlig i sin karriere skulle spille på John Dee i Oslo? Det er en av de minste konsertstedene i Oslo, men billettene solgte fort og deretter ble han oppgradert til Rockefeller, som er en litt større scene.

Noe som er spennende er at hvis du er flink til å gå på konserter så kommer du til å se en rekke nybegynnere som ender opp med å bli verdensstjerner, så dette er noe vi anbefaler!