Menu

Hagen, barnefestival og Byggmax

Norge er kjent for mange Festivaler. Musikk, humor, mat og mer er noe vi nordmenn liker å bruke tid på. Kriblingen i magen av forventning og festiviteter er noe alle trenger. Noe det ikke snakkes mye om er Barnefestivalene i Norge. Vi har mange flotte festivaler. Her er en spennende festival for 6 til 12 år gamle barn  som arrangeres flere steder i Norge.

Byggmax hjelp til hage-scenen

Coronaviruset har dessverre forårsaket avlysning av mange festivaler fordi smittevernregler er strenge, og menneskers helse kommer naturligvis først. Mange har brukt ekstra tiden med å fikse opp i hagen. Bålved til grilling av pølser. Nytt drivhus for hele familien, og viktig moro med frø, og egne trekasser for planter og grønnsaker. Noen har tatt steget og bygd en ny veranda med flott treverk. Materialer fra byggmax til artige “scene” og fremførelse av tryllekunster, sang, musikk, ablegøyer og herlig familietid. Byggmax hjelper til familietid og større komfort for alle hjemme.

Barnivalen ble holdt første gang i 1977, og er den største og eldste barnefestivalen i Norge, Barn og ungdom arrangerer festivalen, og lærer arbeidet for “bak kulissene”. Møt Angelina Jolie som i flere år har opptrådt på Jazz Festivalens Barnival.

Barnefestival hjemme

En ny veranda med topp beiset Byggmax gulv, og klar barneføtters løping. En veranda hvor verden fortsetter selv med mye stengt ned. Barnefestivalene har flotte artister og noen av dem, som Barnivalen arrangeres av barn, med barna og for barna. I tillegg til veranda materialer, er det maling til podens barnerom, og gode lykter, belysning og ute-varmere til kveldskos og lange netter som kommer på plass for koselig tid og hygge.

Bare sang og musikk?

Barnefestivalene har utallige andre aktiviteter. Jubajubafestivalen.no i Trondheim har hinderløype, dyrehage, bilbane, sirkus, kunst, instrument-karusell, klatretårn, og masse mer! Mange arrangementer har blitt avlyst og det betyr mer tid på hjemmebane for alle. Mors drømmehage med steinheller, sone belysning, inngjerding blir virkelighet. Og endelig kan lekehuset bygges for barna. Byggmax produkter hjelper med prosjekter som kanskje ikke har blitt fullført, og trenger et par siste planker.

Hvor i Norge er de?

Barnefestivaler er overalt dekker mange aktiviteter. Festivaler som MiniFjorden, Midtåsen Kulturfestival, Riddu Riđđu (sjøsamisk festival), Bergen Matfestival, Midtåsen Barnefestival, Jessheim barnefestival og andre. er rundt i Norge. Festivalene i Oslo området har hjelpsom oversikt over familiens alternativer. Festivaler er ikke bare for voksne! Skaff deg plankene, og benk-oppsettet, og la barna skape opplevelser i hagen hvor nytt lekehus kan brukes for overnatting og kveldskos.