Menu

Musikk er noe som aldri vil bli upopulært

Musikk er noe som aldri vil bli upopulært. Det er vel faktisk helt greit å si at musikk er en viktig del av livet til alle mennesker. Det behøver ikke være pop, rock eller country. Det kan være hva som helst egentlig, så lenge det klinger litt i ørene. Musikk er fantastisk og du skal lete ganske lenge for å finne noen som ikke er glad i det. Det finnes utrolig mange forskjellige stiler med musikk, eller forskjellige sjangere, som du sikkert har hørt før. Det er ikke sikkert du har så mye peiling på disse sjangerne, men det gjør ikke noe. Det er ofte sånn at man ikke er helt sikker på hva slags sjanger det egentlig er, men man liker sangen uansett og det er flott.

Variert hva man liker

Det er mange forskjellige sjangere og noen vet akkurat hva slags sjanger de liker. Noen er skikkelig fan av rockemusikk og andre er for eksempel mer for country, mens andre liker skikkelige party sanger og dette er kanskje bare det de hører på. Det er ikke sånn at man må ha en favoritt til enhver tid. Det er mulig å like en bestemt sjanger når man driver med en bestemt ting og en annen når man driver med noe annet. For eksempel kan det være flott med litt energirik musikk når man trener eller er ute og fester. Hvis man har en stor oppgave på skolen eller en stor oppgave hjemme, så kan det være best å høre på noe som er litt mer rolig. Noen liker også å høre på partymusikk mens man gjør dette og så klart varierer dette.

Forskjellige typer musikk har forskjellig påvirkning på en selv. Noen elsker å sovne til klassisk musikk. Små barn liker nok masse forskjellig, men det er veldig typisk med litt instrumentalmusikk. For eksempel en sånn leke du kan dra i snora også spiller den en lyd. En slik en finner du hos trendly.no hvis du ikke er sikker på hva vi mener og vil vite hva vi snakker om.

Det er langt ifra noen tvil om at alle har en smak for musikk og at denne smaken varierer. Det er ganske gøy når andre liker den samme musikken som du gjør. Det finnes utrolig mange sanger der ute og det er nesten rart at så mange er ulike, når det er et så stort antall. Det finnes utrolig masse fin musikk i verden. Både på Norsk, Engelsk, Spansk og andre språk.

Trenger ikke å forstå språket

Noe som er fantastisk med musikk er at man ikke alltid trenger å forstå hva som sies for at musikken kan røre deg og at du virkelig kan føle budskapet. Det går an å si at musikk har et eget språk og at når man formidler det så kan man kjenne seg igjen.