Menu

Fordeler med riktig klær på festivalen

Du har tenkt deg på festival, for nå er det på tide å løsne litt på restriksjonene. Ja, vi er enda i en pandemi, men musikk må vi ha. Det burde være en menneskerett og festivaler er en av mange arenaer for dine favoritter. Når det er sagt, så er det ganske klamt å være på festival. Det er folksomt, gjørmete og travelt. Man skal komme seg fra et sted til et annet på kort tid for å få med seg alt.

En ting som kan gjøre opplevelsen litt enklere er om man tenker gjennom hva man har på seg av klær på festivalen. Mange vil for eksempel ikke anbefale å ha med seg veske, da den er lett å miste og ting kan bli stjålet. Høyhælte sko er heller ikke å anbefale. Ting skal være komfortabelt, men samtidig stilig.

En hoodie

En såkalt hettegenser er lurt å ha. Uansett kjønn passer hettegenser til alle. Den er enkel, luftig, men også varm på kvelden. Den kan være prydet med logo av ditt favorittband eller en kul figur. Har den lommer med glidelås i tillegg er alt bra. En hettegenser er vanlig å se på festival, så her tråkker man sjelden feil.

Tights

Tights anbefales kanskje først og fremst til jenter og damer. Dette er et stilig plagg som også er enkelt. Dessuten får den fram formene dine, om du er på utstilling. Det kan jo hende det kommer søt musikk fra scenen, hvem vet? Mange forbinder tights med trening , men det er faktisk et plagg som lett kan kombineres med mange andre plagg. Kjør på med tights på festival.

Luftige sko

Som vi sa er det klamt på festival. Man går mye og blir slitne i føttene. Når konserten begynner vil man helst sette seg, men det går jo ikke i moshpitten. Sko som puster og som har en tykk såle er det du skal gå for. Du kaller dem sneakers, jeg kaller dem støtabsorberende sko. Mange velger faktisk fjellskoene, for disse har man allerede gått inn. Men de er ikke like luftige.

Velg klær du er komfortabel i

Foruten disse tipsene, skal du alltid gå for din greie. Det kan jo hende du driver med cosplay eller kjører rockestilen, og da er valgene dine noe helt annet. Men du kan alltids pynte deg opp selv med både hettegenser, tights og gode sko. Det er hele poenget. Da vil musikkopplevelsen bli enda bedre etter vår mening.