Menu

Drømmerommet for musikkinteresserte

Det mye du kan gjøre for å få soverommet til å matche dine musikkinteresser. Først av alt kan du finne fine tapeter soverom, som kan matche hva du vil henge på veggene eller møbler som du ønsker i rommet. Du kan henge opp plakater av ditt favorittband som Boygenius eller KISS.

Skap stemning med rommet

Du kan enkelt skape god stemning i soverommet ved å friske opp med ny tapet på soverom, nytt teppe og gardiner. Et godt tips for å ikke bare kjøpe nytt, kan du skaffe deg brukte møbler for å spare på budsjettet. Det er flere flotte perler å finne på den måten, hvis du ønsker å finne noe spesielt.

Studio i soverommet

Noen har studio i soverommet på grunn av plassmangel. Da er det fint å ha sitt eget hjørne til dette her. Innred med lyddempende gardiner som kan matche putene eller teppet i rommet. Tepper fungerer også veldig lyddempende. Dette er uansett gode tips å ha dersom man ønsker mer ro i soverommet, til å lytte på musikk fra stereoanlegget. Platespilleren kan fint stå på en skjenk eller kommode. Ha gjerne noen bilder på veggen og pynt gjerne med litt småplanter. Platene kan du ha stående i en hylle eller oppi trekasser.