Menu

Sko for stjernene

Du har sikkert sett det mange ganger – store stjerner innen idrett, spesielt basketball og fotball, har fått mye oppmerksomhet fra skoprodusenter. Dette er i endring, heldigvis, da det er mange som kan ha gjort seg fortjent til både sponsoravtaler og egne design på sko, selv om de ikke driver med idrett. Det er ikke det at vi ikke setter pris på Nikes TW golfsko, altså, det er bare så mange andre sammenhenger hvor sko er like viktig som på golfbanen.

Pixies med egne sko

Blant annet har Vans laget skatesko for Pixies, og disse viser trenden som er sterk selv etter mange år – men med en liten vri. Tidligere var det kun idrettsstjerner som sto høyt nok i kurs til å bli senter for oppmerksomhet fra skoprodusenter, men nå kan selv alternative rockeband bli satt nok pris på til dette. Det er mange skritt i rett retning, det.

Rockere på kule sko

Vi er glade for å se denne retningen, da også musikkstjerneLonely girl crying on the beachr kommer i mange former og utførelser – og her finner vi uten tvil noen av de største. Både Iron Maden, Van Halen og The Ramones har havnet på Vans liste over skorelaterte stjerner, og du kan finne dine favoritter på en sko nettbutikk som oppfyller alle dine ønsker! Fullfør din rocka stil med et par sinnssykt kule, unike par sko med det bandet du setter mest pris på.

Konserter for sko

At sko er viktig for alle grupper i samfunnet ble gjort klart da Royal Festival Hall i London avholdt konserter med The Philharmonia Orchestra i mars 2016. Konsertene ble avholdt til støtte for Ukrainas hjemløse barn, og fokuset lå på å skaffe disse barna nye, gode sko. Arrangementet bar rett og slett navnet «Concerts for shoes».

Norske stjerner handler eksklusivt i Oslo

Blant annet er det mange flotte butikker å velge mellom i Oslo, og her finner de norske kjendiser sine skatter hos blant andre Mitt Skattkammer, Stress og Tryllepikene. Alt fra Converse til gullsko ligger i stjernenes utvalg, så det er bare smak, behag og image som styrer shoppingen!